понедельник, 1 июля 2013 г.

Ігри для проститутки - поцілунки, флірт. уроки флірту

Чи знаєте ви, що у вікторіанську епоху для невербального спілкування існували цікаві правила по тому, як саме дама розкривала віяло, кавалер міг судити про свої шанси? Притиснувши віяло до грудей, леді давала зрозуміти, як глибоко проник в її серці даний обранець, а прикривши напіврозкритим атрибутом свої губи, натякала на поцілунок. Зараз уроки кокетства для сучасних панночок інші, але вони не менш хвилюючi.

Уроки флірту. Те, що притягує...
Що таке флірт для жіночого організму? Життя, дихання, азарт. А між тим, лікарі давно вивели зв'язок між регулярним фліртом і високим імунітетом фліртуючих - дослідження показали, що у останніх вищий вміст еритроцитів у крові. Ще б, адже під час флірту задіяно до п'ятдесяти двох сигналів тіла. Це вам не тільки оченятами постріляти. Тим більше що часом надмірний зоровий контакт може лише відлякати зачаровувати вами молодої людини, в той час як помах волоссям може змусити його серце битися швидше.

У чому ж наука флірту? Не всякій проститутки Киева, вдається правильно розгорнути свою гру, для когось уроки флірту увібрані з молоком матері, а комусь невимовно складно зайвий раз посміхнутися вподобаному об'єкту.

Але як зрозуміти, чи доречний взагалі зараз флірт?
Найчастіше, це питання можна сміливо відкинути убік, адже навіть якщо молода людина вами не зацікавився, практика в чаруванні зайвою не буде. Однак є і певні сигнали, що свідчать про підвищений інтерес на вашу адресу: розгорнуті у ваш бік стопи, ненав'язливе згадки про вас в розмові з сторонніми, випадкові дотики до рук і плечей, нахили в вашу сторону під час розмови. Та й проста посмішка може свідчити про багато, головне - помітити це.

Після того, як вас починає тягнути до певного людині, варто спробувати звернути його увагу на себе. Це можуть бути як стандартні знаки уваги (привітання, залучення в розмову), так і техніки, що прийшли з психології, наприклад, «віддзеркалювання» - модель поведінки, при якій людина ненав'язливо повторює рухи і манеру поведінки вибраного об'єкту. Вважається, що таким чином встановлюється зв'язок, і той, кого «віддзеркалював», підсвідомо відчуває довіру.

Не бійтеся посміхатися! Але не насідав при цьому на молоду людину. Кому охота відчувати себе здобиччю? Балансування на тонкій межі між увагою і байдужістю - це саме те, що зводить сильна стать з розуму. Смійся над його жартом і відводь погляд, повільно потягуйтеся, змальовуючи вигини і не акцентуй на своїй чуттєвості увагу. Грай в недосвідченість, так, немов ти не розумієш, яку владу мають твої чари на чоловічий рід.

Нотатки знаменитостей
Отже, гра почалася. Все, що залишається сказати, - звертайте увагу на деталі: теми розмови, мова тіла, атмосфера між вами. Все це можна регулювати залежно від ситуації. І пам'ятайте: «Флірт - це тонке мистецтво змусити чоловіка бути задоволеним самим собою» (Хелен Роуленд).

Приклад беріть з зірок. Взявши за основу рольову модель звабливих красунь з екранів кіно і серіалів, підглянете, як це виходить у них.

Орієнтуйтеся на визнаних ідолів. Шерон Стоун, Мерилін Монро, Марлен Дітріх, Софі Лорен, Вів'єн Лі - у кожної з них була своя особлива карта, те, що приваблювало і зачаровувало чоловіків. Одрі Хепберн, наприклад, радила: "Краса жінки не в одязі, фігурі або зачісці. Вона - в блиску очей. Адже очі - це ворота в серці, де живе любов".
Користуючись порадами і уроками знаменитостей, ви без жодного сумніву досягнете бажаного результату і справите фурор у будь-якому суспільстві.
Знакомства для секса в Киеве

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.