вторник, 30 апреля 2013 г.

Чому деякі з нас соромляться бути романтиками?


Романтика - це саме те, чого чекає кожна дівчина у відносинах з молодою людиною. І хоча цукерково-букетний період триватиме не вічно, але все одно хочеться вірити, що хлопець буде таким завжди, а не тільки в перший час після знайомства. Однак, буває і так, що познайомившись з молодою людиною, стає дуже складно домогтися від нього романтики. Все тому, що деякі люди просто соромляться проявляти цю якість або просто не потребують в подібних проявах почуттів...

Слід зазначити - секс знакомства киев, що зазвичай, подібна, деяка стриманість, характерна більше для чоловіків, жінки більш емоційні і романтика у них в крові. Вони люблять милі фільми, красиві жести, приємні слова, все це робить їх ніжними, привабливими, коханими. Чоловіки ж бояться бути романтичними.
Чому? Та тому що вони вважають це слабкістю і навіть дурістю. Деякі помилково думають, що це позбавляє їх мужності і сили характеру. Однак насправді це не так. Романтичність робить з чоловіка сильного і сміливого, турботливого і уважного коханої людини. Адже саме це дуже важливо у відносинах, особливо для дівчини.
Крім цього, багато хто соромиться бути романтичними, бо не хочуть виглядати смішно. Адже подібна риса увазі велику емоційність, сплеск уваги, незвичайні вчинки, позитивний погляд на все, що оточує навколо. Романтики часто залишаються незрозумілими, вони бачать прекрасне там, де інші його не помічають. Саме тому деякі намагаються більше схожим на більшість і намагаються не проявляти зайвих емоцій. Особливо це стосується підлітків. Романтичний настрій і поведінку більше притаманне дівчатам, тому у молодих людей, які намагаються самоствердитися, це може викликати глузування оточуючих, подшучіваніе. Намагаючись уникнути такої реакції, підростаючим молодим людям доводитися приховувати свої пориви.

 Однак романтичність, це риса, яку не так просто викорінити. Зазвичай вона все одно виривається назовні під вплив такого сильного почуття як любов. Звичайно, буває й так, що бути самим собою людина може собі дозволити тільки в дуже вузькому колі, наприклад, тільки в компанії коханої дівчини, або проститутки киева. Однак, якщо хлопець не виявляє особливого настрою бути романтичним, не варто занадто тиснути на нього і просити зробити якийсь вчинок. Молодий чоловік сам повинен проявити себе, така поведінка має бути продиктовано лише покликом його серця.

Повії києва - Ініціатива у власних руках
Люди бувають різні і можливо, коханий чоловік справді не романтична натура і справа тут не в утиску. Тоді варто взяти ініціативу у власні руки, показати, як прекрасно поглянути на світ і відносини під іншим кутом, адже романтиці можна і навчитися...
проститутки индивидуалки 2020

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.